X Factor: Florena Ticu Sandro, o Rihanna cu umerii goi si plete rebele. VIDEO

Este frumoasa, talentata si rebela. Se numeste Florena Ticu Sandro si zburda in fata lui Dan Bitman ca un ied. Frumoasa concurenta a interpretat la Liga Juniorilor de la  X Factor melodia “Stay” a solistei Rihanna!

Florena este “o frumusete de fata”, dupa cum o apreciaza Bittman. E foarte tanara, la limita de jos a varstei permise in concurs, dar vocea sa nu cunoaste margini. Florena Ticu Sandro zburda ca o copilita pana in fata juriului. Imbracata intr-o rochita scurta, cu umerii goi si pletele rebele, la moda, Florena Ticu Sandro e pregatita si increzatoare in sansa ei.

Dar sa nu uitam ca in concurs nu Florena e singura: “Ea a venit aici cu o prietena si ele cred ca o sa treaca impreuna”, ii povesteste Bittman invitatei lui. insa cea mai buna prietena a ei e, in acelasi timp, si cel mai mare dusman pentru ca amandoua canta la fel de bine. Ramane de vazut care dintre ele “fura” votul pozitiv pentru Gale.

Asa cum ne-a obisnuit, cand e vorba de cantat, Florena nu se joaca. S-a inhamat la “Stay”, a Rihannei. O melodie sensibila, pentru oameni mai maturi. Junioara canta cu lejeritatea ei specifica, dar nu fara a pune extrem de multa pasiune in fiecare vers. Simona e cucerita: “Pot sa spun ca mi-a placut mai mult ca originalul?”.

Simona poate sa-si exprime orice parere, dar soarta concurentei ramane in mainile lui Bittman. Initial, juratul o pacaleste: “Mi-e teama ca ti-a luat fata chiar prietena ta cea mai buna”. Insa nu o lasa prea mult bosumflata si ii da vestea cea mare: “Vreau sa te duci pana la Oradea, sa-ti faci bagajul si sa vii inapoi, ca ai trecut”.

Victorie! Florena ramane in competitia X Factor!