X Factor, LIVE: Concurentii aduc pe scena cele mai bune hituri din ultimii 20 de ani!

X Factor continua, la Antena 1, cu prima gala LIVE. Tema editiei de duminica, 24 noiembrie, a emisiunii X Factor este “hiturile ultimilor 20 de ani.

Cantam, votam, eliminam! Cam acesta e motto-ul editiilor X Factor Live. Fiecare concurent isi canta piesa, apoi se voteaza prin sms si in urma duelului, se decide cine ramane in concurs. Fiecare grupa intra, canta, se voteaza si mai apoi se elimina. In acest an sunt cateva reprize alocate votarii a cate 15 minute.

Tema “Cele mai bune hituri din ultimii 20 de ani!” a fost aleasa pentru a aminti de aniversarea de 20 de ani a postului Antena 1.

X Factor, LIVE:

A început războiul X FACTOR la scenă deschisă! Recapitulare: Bittman- Under 20, Delia- peste 20 de ani, iar Cheloo asediaza scena cu trupele.

Concurenții, intră rând pe rând în scenă. Oana Muntean e super-sexy! Pink și-a intrat bine în rol. Florin Ristei are pantaloni roșii în carouri. Alex Mațaev e, declarat, bad-boy-ul X Factor de anul acesta. Iar Dima a cucerit audiența cu pantalonii săi de piele.

Răzvan și Dani intră și ei în scenă. Sacourile le vin perfect, fac prezentările și spun regulile. Anul acesta vom avea trei eliminați. Și în flăcări și lumini… juriul!

Primul concurent, prezentat de Delia, Dumitru Botnaru! E mai mult decât sexy. Cămașă descheiată, zâmbet angelic și mișcări mai mult decât senzuale. Un adevărat Ricky Martin, variantă româneascăăă. Priviși și vă uimiți că asta facem și noi!!! Da, da da! Trăiește viața nebună, cu bretele și pantaloni de piele. Bittman zâmbește. Cheloo e mut, iar Delia îl soarbe din priviri. Avem show, nu glumă! Delia îl apreciază, cere apluze furtunoase.

Și urmează Oana Muntean. S-a schimbat mult, dar e prea bine! I se pregătește decorul. E îmbrăcată în negru, contrast cu părul său negru. Are emoții mari, dar zâmbește și publicul o aplaudă. Merge pe mâna Rihannei. Vocea ei inundă toată sala, pielea e de găină, iar audiența e uimită. Se poate și mai bine de atât? Vom vedea în această seară, ne așteaptă surprize mari.

Momentul ei se încheie. Primul care o apreciază e Bittman. Îi recunoaște evoluția. Delia îi spune: “Foarte bine, un moment puternic. Felicitări, sunt mândră de tine”.

E pauză. Se rearanjează decorurile, machiajul e refăcut. Florin Ristei stă numai cu microfonul în mână, iar ceilalți concurenți parcă nu au stare. E forfotă și ne pregătim să începem o nouă rundă LIVE!

Zâmbet, entuziasm și aplauzeee! Răzvan și Dani fac glume cu publicul.Cinci, patru, trei, doi, unu… intrăm. Delia vorbește de Florin Ristei. Așteptat de o țară întreagă. Pășește degajat. E pregătit. Face ce știe cel mai bine: zâmbește și se uită la prezentarea cu el. Se aude: ea este Danaaa. Se apropie momentul și se mișcă continuu. Dar tot cu zâmbetul pe buze. Și începe. Domnișoarele din public îl privesc cu extrem de multă atenție. Îi vin pantalonii într-un fel. Are atitudine. Delia ridică mâinile, în semn de susținere. Aplaudă toată sala. Fetele îi acordă toată atenția, mișcă din umeri pe muzică și îi zâmbesc, doar, doar o remarca vreuna. Cheloo îi apreciază controlul sau autocontrolul. Delia exclamă: “Ești wow!”. Da, este și noi putem confirma.

Acum, Alex Mațaev. E mult prea liniștit. O sprânceană ridicată, așa cum ne-a obișnuit. În sală, cuplurile se sărută atunci când se uită la el. O fi vreun semn? Și-a luat o poziție lejeră, pare îngândurat, dar noi știm că el își intră bine în rol. Și abia așteptăm să-l auzim cântând. Că e bun. E foarte bun. Își aranjează fularul și atențieee!