Xavi va fi noul antrenor de la FC Barcelona

Al Sadd a publicat, vineri, pe contul de Twitter o poziție oficială în care anunță că este de acord ca Xavi Hernandez să plece la FC Barcelona după ce catalanii vor achita clauza de eliberare din contractul dintre clubul saudit și tehnician care era valabil până în 2023. Aceasta este în valoare de cinci milioane de euro.

“Administrația clubului este de acord cu mutarea lui Xavi la Barcelona după plata clauzei de eliberare stipulată în contract. Am fost de acord și cu cooperarea cu Barcelona pe viitor. Xavi este o parte importantă din istoria lui Al Sadd și îi urăm succes”, se arată în postarea clubului Al-Sadd.

Xavi şi-a stabilit deja staff-ul cu care va lucra la revenirea sa pe Camp Nou, compus din şapte membri, printre aceştia numărându-se fratele său Oscar Hernandez şi Sergio Alegre, care vor îndeplini rolul de antrenori secunzi.

Xavi îl va înlocui pe Ronald Koeman, demis de FC Barcelona din cauza rezultatelor slabe înregistrate de echipă. Interimar după demiterea tehnicianului olandez este Sergi Barjuan.

Sursa foto: sport.es