Zacamantul AURIFER din APUSENI, CONCESIONAT unei FIRME FARA ANGAJATI administrata de SEFA PSD COSTINESTI

O firma din DEVA, administrata de presedintele PSD COSTINESTI, EMANUELA GAVRILA, va explora, in vederea exploatarii, ZACAMANTUL AURIFER din zona Geamana – Coltii Lazarului, langa BAIA DE ARIES, in MUNTII APUSENI, scrie editia online a jurnalului Adevarul.

Potrivit unui ordin al ANRM, “se aproba Licenta de concesiune pentru explorare nr. 18.303/2015 privind explorarea resurselor de minereuri polimetalice si auro-argentifere din perimetrul Geamana – Coltii Lazarului, judetul Alba, incheiata intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, in calitate de concedent, si Societatea Comerciala BLUEBERRY RIDGE MINERALS – S.R.L., municipiul Deva, judetul Hunedoara, in calitate de CONCESIONAR”.

Zona concesionata se afla in Muntii Apuseni si are 7,2 kmp, pe teritoriul judetului Alba.

Firma Blueberry Ridge Minerals SRL a fost infiintata in 2011 la Deva, de cetateanul american John Ernest Dahlman III, ACTIONAR UNIC, iar Ema Gavrila este ADMINISTRATOR. Potrivit sursei citate, Emanuela Gavrila a fost iubita lui ALEXANDRU MAZARE, fratele lui RADU MAZARE. Compania figureaza la Ministerul Finatelor cu zero angajati si cu pierderi in ultimii ani.

CITESTE SI:RADU MAZARE: Ma duc pe mare sa ma linistesc. NU MA MAI INTERESEAZA POLITICA

In zona fostului sat Geamana din Muntii Apuseni (comuna Lupsa, judetul Alba), se afla iazul principal de depozitare a sterilului provenit de la exploatarea miniera de suprafata ROSIA POIENI (administrata de Cupru Min SA Abrud), cunoscuta pentru zacamintele BOGATE IN CUPRU.

Sursa foto: gandul