Acest tanar a murit. Ce a lasat in urma a emotionat o lume intreaga! VIDEO

Zach Sobiech din Lakeland, Minnesota, a aflat, la varsta de 14 ani, ca sufera de o forma rara de cancer in stadiu terminal. Atunci a decis sa se apuce de cantat si milioane de oameni i-au ascultat piesa inregistrata inainte sa moara, in 20 mai 2013.

Cand i-a fost descoperita boala, medicii i-au mai dat doar cateva luni de trait. Desi a fost operat de multe ori si a facut chimioterapie, tanarul nu s-a vindecat.

Constient ca in curand va parasi aceasta lume, Zach a luat o decizie care l-a facut cunoscut in intreaga lume. Adolescentul a inregistrat o melodie emotionanta in care si-a luat ramas bun de la familie si prieteni si a publicat clipul pe YouTube.

Mondo News iti recomanda si: EXISTA VIATA DUPA MOARTE? INCREDIBILA POVESTE A CELUI CARE A VAZUT MOARTEA

Zach Sobiech nu a ajuns la majorat, insa cantecul prin care si-a luat adio de la familie si prieteni a facut furori pe internet si este ascultat si astazi. Intitulata “Clouds”, melodia a ajuns pe locul cinci in topul iTunes pentru Statele Unite. Pe YouTube, clipul a depasit 10 milioane de vizualizari.

Mai jos poti asculta piesa “Clouds”, iar in al doilea videoclip poti vedea ultimele luni din viata tanarului si lupta lui cu boala.

Daca te-a impresionat povestea lui Zach, da acest articol mai departe. Poti urmari mondonews.ro si pe FACEBOOK »

Citeste si: Oameni care s-au intors din IAD si experientele lor INCREDIBILE. GALERIE FOTO

Povestea lui Zach Sobiech