ZAVORANCA face bani pe Facbook! Cati BANI ia pentru o singura POSTARE

Mai mult sau mai putin oficial, paginile de Facebook ale vedetelor la care au aderat milioane de fani au devenit adevarate businessuri pentru divele mult ravnite care, pentru pretul corect, promoveaza orice.

Cosmetice, haine, restaurante, orice isi gaseste loc pe Facebook- ul celebritatilor, evident, contra cost. Si fiecare postare are un pret. Se pare ca exceptie de la aceasta practica avantajoasa nu face nici Oana Zavoranu, care a invatat sa negocieze serios pentru cei doar 240.000 de fani ai sai, de cinci, sase ori mai putini decat ai altor vedete mioritice.

Inspirata de pretul pietei, sustin surse din showbiz, “Querida” ar fi cerut recent proprietarului unui outlet de haine, care isi dorea vizibilitatea oferita de pagina acesteia de internet, 1.000 de euro pentru o postare. Intelegerea ar fi fost, mentioneaza aceleasi surse, pentru zece aparitii.

Deci, 10.000 de euro intr-un foc. Printre vedetele care practica acest gen de afaceri s-ar mai numara câteva dintre cele mai cunoscute asistente TV ale momentului.

Sursa: libertatea