ZBOR MH17: 284 de VICTIME au fost identificate

Ministerul olandez al securitatii si justitiei a anuntat vineri ca un numar de 284 de VICTIME ale prabusirii ZBORULUI MH17 in estul Ucrainei au fost identificate, relateaza sambata Xinhua.

Saptamana trecuta expertii au identificat nu mai putin de sase CADAVRE, dintre care cinci erau ale unor cetateni olandezi. Nationalitatea celui de a sasea victime identificate nu a fost facuta publica, la solicitarea ambasadei tarii din care provine.

Citeste si: VIDEO. IMAGINI NOI DE LA PRABUSIREA AVIONULUI MH-17 IN UCRAINA

In tragedia aviatica de la 17 iulie, toti cei 298 de pasageri si membri ai echipajului de la bordul Malaysia Airlines si-au pierdut viata, ceea ce inseamna ca 14 VICTIME raman neidentificate la peste trei luni dupa incident.

Olanda conduce activitatea de identificare a VICTIMELOR, dar nu se stie daca ramasitele tuturor celor care au murit in catastrofa aviatica au fost transportate in aceasta tara.

La inceputul lui august Olanda a pus capat misiunii de recuperare a ramasitelor pamantesti ale victimelor din cauza deteriorarii conditiilor de securitate din zona.

Citeste si: AVION PRABUSIT UCRAINA: AERONAVA A FOST DOBORATA DE INSURGENTI CU UN SISTEM FURAT DE LA ARMATA

Ministerul olandez al securitatii si justitiei a subliniat inca o data ca ar putea trece mai mult timp pana cand toate VICTIMELE vor fi identificate.