ZECE ANI de activitate ai ANSVSA, ANIVERSATI in Piata Progresul din Sectorul 4

Reprezentantii Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) au aniversat ZECE ANI de activitate ai institutiei printr-o actiune tematica ce a avut loc in Piata Progresul din Sectorul 4, considerata exponent al centrelor agroalimentare de pre raza Capitalei, potrivit unui comunicat al Primariei Sectorului 4.  

Potrivit sursei citate, decizia reprezentantilor ANSVSA de a marca aniversarea in aceasta piata, prin activitati specifice, vine in urma bunei colaborari cu Primaria Sectorului 4, manifestata in multiple ocazii, prin monitorizari permanente, precum si prin organizarea anuala a Targului de Miei Vii din Piata Aparatorii Patriei si functionarea punctului de control sanitar-veterinar din Piata Progresul.

Citeste si: O NOUA PIATA reabilitata si modernizata, in Sectorul 4 al Capitalei

“Totodata, gradul de civilizatie, dotarile si conditiile de practicare a comertului, respectul fata de siguranta si sanatatea consumatorilor impun Piata Progresul drept una moderna, care respecta standardele europene in domeniu”, se spune in comunicat.

Citeste si: Primarul Piedone a fiscalizat pietele Sectorului 4

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a marcat momentul, oferindu-le reprezentantilor ANSVSA o placheta aniversara.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4