ZECE PRIMARI din Timis de la PPDD, PDL, PNL si PNTCD au trecut la PSD

Tiberiu Bojin

ZECE PRIMARI din Timis, de la PPDD, PDL, PNL si PNTCD, au trecut la PSD dupa ordonanta privind migratia alesilor locali.

La inceputul Conferintei Judetene a PSD Timis, liderul filialei, Titu Bojin, a afirmat ca mai multi primari au trecut la acest partid, insa nu a vrut sa dezvaluie si numele lor. De asemenea, el a vorbit in mod eronat de noua primari, in loc de zece, potrivit b1.ro, care citeaza Mediafax.

Citeste si: DNA incepe urmarirea penala “in rem” in cazul plangerii lui Iohannis pe numele lui Dragnea pe ordonanta alesilor traseisti

Astfel, au trecut la PSD primarii PPDD din comunele Curtea (Mircea Grecu) si Masloc (Francisc Bartha), primarii PDL din Lovrin (Vasile Graur), Sandra (Luchian Savu), Ghizela (Ionel Timotei Ursu), Sacalaz (Ilie Todasca) si Bara (Ioan Lazarescu), de edilii PNL din comuna Costeiu (Petru Carebia) si orasul Recas (Pavel Teodor) si de taranistul Ionel Curuti, din comuna Manastiur.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Primarii sa aiba un pic de RABDARE si se vor GASI in partidul care guverneaza

 Anterior, patru consilieri PPDD din Timis, doi locali si doi judeteni, au trecut la PNL si PSD, in timp ce un ales judetean PNL s-a inscris in PSD, ca urmare a OUG 55/2014 privind migratia alesilor locali.

Sursa foto: renasterea.ro