Zeci de amenzi pentru comertul ilegal din apropierea pietelor din sectorul 6

Persoanele din sectorul 6 care fac comert ilegal, nu au nici o sansa in fata vigilentei politistilor locali. In ultima saptamana, din dispozitia Primarului Rares Manescu, reprezentantii Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 (DGPL) au luat masuri impotriva actelor de comert ilicit.

Politistii Locali din Sectorul 6 au intreprins o serie de actiuni in vederea combaterii actelor de comert ilicit si a depistarii persoanelor care perturba linistea si ordinea publica la ore tarzii. In urma controalelor desfasurate in zonele adiacente pietelor din Sectorul 6, politistii au legitimat 242 de persoane, au aplicat 96 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 5.100 de lei, si au confiscat bunuri care urmau sa fie comercializate ilegal, in valoare de peste 700 de lei.

Tot in aceeasi perioada, echipaje ale Serviciului Ordine Publica din cadrul DGPL Sector 6 au mers pe teren pentru a depista persoane care incalca legea si perturba linistea publica sau consumă alcool pana la ore tarzii, in parcuri sau pe spatiile verzi de langa blocuri. In total, au fost legitimate 84 de persoane si au fost aplicate 44 sanctiuni contraventionale, in valoare de 6.000 de lei.

Acest tip de actiuni se vor derula cu periodicitate, pentru a proteja cetatenii atat impotriva speculei din piete, cat si a celor care comit acte antisociale.

 

Sursa foto: ultima-ora.ro