ZECI DE ARTISTI din 11 tari vin in Bucuresti la Festivalul International de STATUI VIVANTE

Teatrul Masca va organiza in perioada 7-9 iunie in parcul Herastrau cea de-a patra editie a Festivalului International de STATUI VIVANTE, au anuntat reprezentantii institutiei de cultura.

Zeci de artisti provenind din 11 tari, multi dintre ei campioni nationali sau mondiali ai stilului, vor face dintr-o plimbare prin parc o experienta inedita si plina de culoare, afirma sursele citate.

„Herastraul va vibra intr-un mod cu totul special in zilele de 7-9 iunie, caci statuile, aidoma unor cutii muzicale işi vor urma destinul traind cu pasiune fiecare povestea sa. Va veti afla ca intr-un muzeu in care, noaptea, exponatele prind viata şi vorbesc toate deodata, fiecare cu fiecare şi toate deopotriva cu voi, spectatorii. O sarabanda a poveştilor, care mai de care mai frumoase, a clinchetelor de glasuri venite parca dintr-o lume paralela, a bucuriei de a fi, pentru cateva clipe sau minute in atentia voastra şi a lumii intregi”, a declarat Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Citeste si: STAGIUNE „DE IUNIE ”, pe scena Centrului Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu”

Potrivit surselor citate, aleile parcului vor deveni un univers aparte, animat de personaje fantastice care impresioneaza prin tehnica, povesti si costume. “Statui pline de culoare intruchipand personaje istorice sau din filme, din lumea lui Shakespeare sau a lui Caragiale, statui si povesti urbane, ingeri si personaje supranaturale vor fermeca publicul spectator”, mai afirma reprezentantii Teatrului Masca.

Citeste si: Stagiune de week-end a TEATRULUI MASCA, in Parcul Oraselul Copiilor

Accesul este gratuit la toate spectacolele prezentate pe parcursul celor trei zile de evenimente. Programul complet al festivalului este disponibil pe site-ul www.masca.ro.

Sursa foto: youtube.com