ZECI DE SUPORTERI ai echipei STEAUA au INTERDICTIE la meciul cu Pandurii Targu Jiu

Un numar de 43 de SUPORTERI ai echipei de fotbal FC STEAUA SA Bucuresti au aplicata masura de siguranta a INTERZICERII accesului la meciul dintre Pandurii Targu Jiu si gruparea din Ghencea, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Gorj, Alin Ivan.

Potrivit sursei citate, masurile de ordine publica in zona apropiata si imediata a stadionului, pe traseele de afluire si defluire ale spectatorilor si protectia delegatiilor echipelor si oficialilor, precum si in interiorul stadionului, vor fi asigurate de catre jandarmii din cadrul IJJ Gorj, in cooperare cu efective din cadrul IPJ Gorj, ISUJ Gorj si ai societatii specializate de paza si protectie contractata de clubul Pandurii Lignitul Targu Jiu.

Citeste si: GIGI BECALI le transmite un MESAJ fanilor: STEAUA detine PALMARESUL

Meciul de fotbal a fost catalogat ca fiind unul cu grad de risc preliminar, mediu, iar accesul spectatorilor in stadion pe la portile de acces se va efectua incepand cu ora 19,00 pe baza de documente de acces.

“Jandarmii gorjeni vor asigura masuri de ordine publica in zona apropiata si imediata a stadionului, pana la perimetrul zonei delimitate de portile de acces in arena sportiva, prin organizarea barajelor de filtrare si patrule de ordine publica. Un numar de 43 suporteri ai echipei oaspete au aplicata masura de siguranta a interzicerii accesului la competitiile si jocurile sportive”, a afirmat Alin Ivan, citat de Agerpres.

Citeste si: Din rau in mai rau: TELEVIZIUNILE nu mai au voie sa foloseasca denumirea de STEAUA BUCURESTI

Meciul Pandurii Targu Jiu — FC Steaua SA Bucuresti din etapa 21 a Ligii 1 se va disputa duminica, incepand cu ora 20.30, pe Stadionul Municipal din Targu Jiu.

Sursa foto: puterea.ro