ZGONEA cere parlamentarilor sa nu se jigneasca in campanie

Presedintele Camerei Deputaţilor, VALERIU ZGONEA, a declarat, marţi, ca, in perioada campaniei electorale pentru europarlamenatre, nu isi doreste ca Parlamentul Romaniei sa fie “un generator de limbaj violent”, precizand ca le-a cerut colegilor parlamentari sa nu se jigneasca pana pe 25 mai.

Citeste si: ZGONEA: Deputatii nu vor avea vot final in aceasta saptamana

“Este o perioada foarte sensibila si nu doresc ca Parlamentul Romaniei sa fie un generator de limbaj violent. Am cerut sa pastram aceeasi atitudine pe care am avut-o in SAPTAMANA MARE pana pe 25 mai, cred ca ar fi un lucru productiv si, daca vreţi, un pas inainte in evoluţia societaţii romanesti, daca am putea sa reusim pana pe 25 mai sa nu ne jignim, fie in interiorul Parlamentului, fie afara, ca dupa aceea sa venim aici pe la colţuri sa ne intalnim ca parlamentari sa ne cerem scuze ca nu stiu ce a fost obligaţie de partid. Cred ca reusesc acest lucru impreuna cu liderii grupurilor parlamentare”, a spus Zgonea.

Citeste si: Senatorii NU VOR LUCRA aproape o luna de zile, pana dupa euroalegeri

El a facut aceste precizari dupa sedinţa Biroului permanent al Camerei Deputaţilor amintind ca sambata incepe oficial campania electorala pentru alegerile parlamentare.