ZGONEA, despre functia de PRESEDINTE EXECUTIV PSD: DRAGNEA a dus stacheta FOARTE SUS

Presedintele Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA, a declarat, sambata, la Botosani, ca nu este extrem de bucuros ca ar putea prelua PRESEDINTIA EXECUTIVA a Partidului Social Democrat, relateaza Agerpres.

El a declarat, pentru Agerpres, ca performantele obtinute de LIVIU DRAGNEA din pozitia de presedinte executiv sunt foarte mari, astfel incat si obligatiile sale vor fi la fel de mari.

“Nu este o bucurie sa vii dupa un mandat al presedintelui executiv, care a fost Liviu Dragnea, atat de puternic. STACHETA ESTE FOARTE SUS. Fiind sus, obligatiile si angajamentele mele sunt la nivelul la care Liviu Dragnea le-a ridicat. De aceea, este o obligatie, o responsabilitate foarte mare”, a afirmat Valeriu Zgonea.
El a spus ca are multe de invatat de la Liviu Dragnea.

CITESTE SI: ZGONEA: ESTE O ONOARE SA FAC ECHIPA CU LIVIU DRAGNEA

Valeriu Zgonea, care a participat la Conferinta judeteana a PSD Botosani, a precizat ca obiectivele sale, in echipa cu Liviu Dragnea, sunt MODERNIZAREA PARTIDULUI si CASTIGAREA ALEGERILOR din 2016.

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seara, dupa Conferinta judeteana de alegeri a PSD Bistrita-Nasaud, ca isi doreste ca din viitoarea sa echipa de conducere sa faca parte presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ca presedinte executiv, dar si “cel putin trei — patru vicepresedinti din Transilvania si din Banat”.

Sursa foto: Realitatea