Zgonea, despre votul lui Ponta: Nu ma puneti sa comentez. Eu am votat cu colegii mei intotdeauna

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, ca el a votat intotdeauna cu colegii sai de partid, chiar daca uneori a fost indoit in legatura cu demersul acestora.

Zgonea a fost intrebat cum comenteaza faptul ca Victor Ponta spune ca a votat in 2009 in primul tur al prezidentialelor alt candidat decat cel al PSD, si anume pe liberalul Crin Antonescu.

„Va rog sa nu ma puneti sa comentez ce a zis domnul Victor Ponta, n-am facut niciodata asta in partid. Votul este secret. Eu am votat timp de 14 ani cu colegii mei intotdeauna, chiar daca cateodata am fost indoit de demersul pe care-l au, dar am crezut in aceasta echipa si cred in Victor Ponta”, a spus Zgonea.

Valeriu Zgonea a mai spus ca Victor Ponta este presedintele sau, pe care l-a votat la Congresul PSD.

CE SPUNE ILIE SARBU DESPRE VOTUL LUI PONTA DIN 2009

Intrebat daca nu era normal ca Victor Ponta sa voteze candidatii PSD, Zgonea a spus: „Poate si la mine era normal ca eu sa fiu senatorul colegiului, fiindca domnul senator Geoana, si avand o relatie buna cu el, fiind de 5 ani impreuna, sa fi votat cu Mircea Geoana si am votat cu Victor Ponta. Am crezut in proiectul lui Victor Ponta. Eu cred ca Victor Ponta este un proiect foarte bun pentru societatea noastra”.

Presedintele PSD, Victor Ponta, fost purtator de cuvant al campaniei prezidentiale a lui Mircea Geoana, a declarat, joi, ca multi dintre cei cu care a votat la prezidentiale din ’90 pana acum nu au castigat, dar important este mersul la vot, el afirmand ca in 2009 a votat in primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoana.

Citeste si: Ponta: In 2009 am votat in primul tur cu Antonescu, apoi cu Geoana

Premierul Ponta a facut declaratia la evenimentul in care Tineretul Social Democrat premiaza castigatorii concursului Olimpiada de Comunicare Politica.

El a spus ca in 1990 a votat la prezidentiale cu Ion Ratiu, care nu a castigat, in 1992 cu Emil Constantinescu – nu a castigat, in 1996 tot cu Constantinescu – castigator, in 2000 cu Mugur Isarescu – nu a castigat, in 2004 cu Adrian Nastase – nu a castigat.

Ponta a spus ca in 2009 a votat in primul tur cu Crin Antonescu, iar in al doilea cu Mircea Geoana, ambii pierzand.

“S-ar putea ca de data asta sa iasa cel pe care il votez eu”, a spus Ponta, subliind insa ca participarea la vot este cel mai important lucru.

Ponta a fost purtator de cuvant al campaniei pentru prezidentiale a lui Mircea Geoana in 2009.