ZGONEA: Este o ONOARE sa fac echipa cu LIVIU DRAGNEA

VALERIU ZGONEA, a declarat vineri seara, dupa Conferinta judeteana de alegeri a PSD Bistrita-Nasaud, ca se simte onorat de propunerea facuta de LIVIU DRAGNEA, de a se alatura viitoarei echipe de conducere a PSD din functia de presedinte executiv, informeaza Agerpres. 

“Presedintele partidului a anuntat ca va prezenta echipa dupa 11 octombrie. Pentru mine a fost o surpriza, in cel mai important oras, dupa Bucuresti, din Romania (Cluj-Napoca — n.r.), sa faca acest anunt in cadrul partidului si pentru mine este o onoare. E mult de munca. Ganditi-va, totusi, ca presedintele partidului a fost presedinte executiv de foarte multi ani si rezultatele sunt extraordinare la nivelul administratiei locale si al increderii in partid. Deci ai in spate un target ridicat extrem de sus si asta inseamna foarte multa munca si determinare”, a spus ZGONEA.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA: Vreau sa fac ECHIPA CU VALERIU ZGONEA la CONDUCEREA PSD

“Impreuna (cu VALERIU ZGONEA — n.r.) construim noua generatie de lideri ai PSD, in 2016”, a spus, la randul sau, LIVIU DRAGNEA, prezent de asemenea la Bistrita.

VALERIU ZGONEA le-a spus celor aproximativ 540 de membri de partid prezenti la Conferinta de alegeri a PSD Bistrita-Nasaud ca “nu este nimic iesit din comun” ca LIVIU DRAGNEA sa devina noul lider al PSD si a facut un apel la solidaritate.

“Nu e nimic iesit din comun ca LIVIU DRAGNEA va fi presedintele partidului. Este rau pentru dusmanii nostri politici, pentru ca stiu ca vor pierde alegerile. Dar, daca nu suntem solidari, daca nu suntem uniti, s-ar putea sa pierdem, s-ar putea ca cineva din nou sa bage batul prin gard”, a spus ZGONEA.

CITESTE SI:RARES BOGDAN IL AMENINTA PE LIVIU DRAGNEA: FIECARE VA PLATI! TIC-TAC, TIC-TAC!

La conferinta de alegeri a PSD Bistrita-Nasaud au mai fost prezenti ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, si presedintii filialelor PSD din judetele Suceava si Mures.

Cu aceasta ocazie, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, a fost reales, in unanimitate, in fruntea organizatiei judetene a PSD.

 Sursa foto: dcnews