ZGONEA: Il sustin pe DRAGNEA la sefia PSD. Este omul cu cea mai multa EXPERIENTA

Presedintele Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA, a declarat joi ca LIVIU DRAGNEA se bucura de sustinerea sa daca vrea sa candideze la sefia partidului.

“Eu sunt un membru al partidului, un soldat loial al PSD, incercând sa imi fac treaba acolo unde PSD mi-a stabilit activitatea. Daca va fi o discutie despre aceasta tema o voi spune. I-am spus colegului meu LIVIU DRAGNEA, in momentul in care presedintele partidului si prim-ministrul si-a dat demisia, ca il voi sustine pentru aceasta candidatura daca va dori sa candideze pentru functia de presedinte al partidului. Este omul cu cea mai multa experienta in acest moment in partid, un bun cunoscator al organizatiilor locale, sa nu uitam ca a fost al doilea ca putere in partid in ultimii 10 ani”, a declarat ZGONEA.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA va candida la sefia PSD! Cand va face ANUNTUL OFICIAL

In ceea ce priveste o posibila proprie candidatura, politicianul a precizat ca va cere votul organizatiei de Dolj, de unde a plecat si unde a candidat pentru functiile de demnitate publica, noteaza Agerpres.

“In acest moment sunt concentrat pentru a construi in jurul lui LIVIU DRAGNEA, pe care il sustin si care sper sa isi anunte candidatura, o echipa care sa fie performanta si care sa creeze anumite politici publice in interesul cetateanului”, a conchis parlamentarul. 

CITESTE SI: DRAGNEA, intrebat daca ar putea ajunge premier: Acum avem un premier bun si il sustinem

Sursa foto: realitatea