ZI DECISIVA pentru NICUSOR CONSTANTINESCU. Fostul presedinte al CJ Constanta isi afla SENTINTA

Zi decisiva pentru fostul presedinte al Consilului Judetean Constanta, NICUSOR CONSTANTINESCU. Marti are loc ultimul termen in dosarul in care baronul de Constanta este acuzat de ABUZ in SERVICIU. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) sustin ca NICUSOR CONSTANTINESCU ar fi facut plati nelegale de peste 1,2 milioane de lei catre Regia de Drumuri si Poduri din judetul Constanta.

Procurorii anticoruptie  il acuza pe NICUSOR CONSTANTINESCU ca, in perioada 14 mai – 11 septembrie 2012, a facut plati nelegale de peste 1,2 milioane de lei catre Regia Autonoma Judeteana Drumuri si Poduri Constanta, in cadrul proiectului “Caravana estivala a judetului Constanta”.

CITESTE SI: NICOLAE GHEORGHE, FOST DIRECTOR DIPI, AUDIAT LA DNA

Un exemplu prezentat de procurori in rechizitoriu se refera la faptul ca, in urma cercetarii la fata locului, s-a stabilit ca pe doua parcele din comuna Saraiul, unde se afirma ca fusesera infiintate perdele de protectie, nu existau asemenea lucrari. Pe una dintre aceste parcele au fost identificate urmele unei culturi care “nu vegetase niciodata”, iar pe cea de-a doua nu au fost identificate nici macar urme ale unei asemenea perdele.

Sursa foto: ziua de constanta