Zi liberă pentru români! Băncile și oficiile poștale deschise pe 24 ianuarie

Oficiile poștale și băncile sunt închise pe 24 ianuarie. Doar unele filiale bancare din marile centre comerciale vor funcționa miercuri. Ziua este liberă pentru că marchează împlinirea a 159 de ani de la Unirea Moldovei cu Țară Românească, notează news.ro.

Compania Națională Poștă Română (CNPR) a anunțat că miercuri, 24 ianuarie, toate subunitățile poștale din mediul urban și rural vor fi închise.

“Programul anunțat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Române este declarată zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Că urmare a programului anunțat, este posibil că trimiterile poștale prezentate în data de 23 ianuarie 2018 să înregistreze timpi mai mari de circulație”, se arată într-un comunicat al instituției.

Unitățile BRD vor fi închise miercuri, cu excepția celor din centrele comerciale. Ziua de 24 ianuarie este nelucrătoare și în cazul Raiffeisen Bank.

“Ziua de 24 ianuarie 2018 este zi nelucrătoare în unitățile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru departamentul Servicii Clienți (Call Center). Vor funcționa însă agențiile din mall-uri, rețeaua Selgros și supermarket-uri. Call Center-ul băncii va asigura asistență permanentă pentru carduri, serviciile Smart Mobile, Raiffeisen Online și clienții de top”, a anunțat banca.

Sursă foto: realitatea