Ziaristul Mihai Cioata, batut de un consilier local din Vatra Dornei

Jurnalistul Mihai Cioata, redactor-sef al posturilor locale de radio si TV Orion din Vatra Dornei si la bilunarul Monitorul de Dorna, a depus o reclamatie la politia din municipiu in care sustine ca a fost batut de un consilier local, transmite monitorulsv.ro.

Ziaristul, candidat independent la postul de primar al municipiului la ultimele alegeri locale, sustine ca a fost lovit violent in figura, intr-o parcare, de consilierul local Vasile Chiruta.

Scandalul ar fi fost cauzat de un articol tip pamflet scris de Mihai Cioata in ultima editie a Monitorului de Dorna care il viza si pe consilierul PNL.

In reclamatia depusa la politie, Cioata sustine ca vineri, in jurul orei 12.00, si-a oprit autoturismul in parcarea restaurantului Casa Bucovineana si, inainte sa coboare din masina, a fost lovit. Ziaristul a demonstrat, cu documente medicale, ca lovitura aplicata i-a spart pometele si i-a tumefiat ochiul. 

Politistii ancheteaza acest caz, insa incadrarea juridica exacta a faptei va fi facuta in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale ce vor fi constatate intr-un certificat medico-legal.

 Foto: Monitorul de Suceava