Zilele Facultatii de Management a SNSPA

Facultatea de Management din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) organizeaza, in perioada 24–29 noiembrie, Zilele Facultatii de Management, au anuntat luni reprezentantii institutiei de invatamant superior.

Potrivit sursei citate, tema celei de-a treia editii a manifestarii este Event Management. Fiecare zi a editiei curente propune evenimente asociate unui domeniu specific si de interes pentru societatea contemporana: corporate/business, cultura, leadership, caritate si sport.

Citeste si: “SAPTAMANA BOBOCILOR”, la facultatile Universitatii din Bucuresti

La eveniment sunt asteptati sa participe studentii si liceenii interesati de domeniul managementului, leadershipului, culturii, sportului si caritatii. Editia a treia a Zilelor Facultatii de Management propune publicului o serie de activitati precum: conferinte si workshop-uri sustinute de profesionisti pe teme de leadership, banking, managementul riscurilor, comunicare in afaceri, happening-uri, targ de carte, expozitie de carti premiate la nivel international, vizionare de campanii cu privire la consumul responsabil, vizionari de meciuri, evenimente dedicate liceenilor (prelegeri pe teme de management si educatie financiara marca Ora de Management), evenimente caritabile Let’s Share, zona lounge.

“In perioada 24-29 noiembrie, intr-un spatiu prietenos, pot sa fie rasfoite Cele mai Frumoase Carti, se pot urmari proiectii ale meciurilor care au facut istorie, campanii de consum responsabil Consumerix, iar organizatorii au gandit o zona lounge in care participantii pot bea ceai si cafea pe durata evenimentelor sau in timp ce vizioneaza diferite materiale video facilitate publicului larg de partenerii evenimentelor”, mai spun reprezentantii SNSPA.

Citeste si: SNSPA deschide anul universitar intr-un NOU SEDIU

Printre invitatii speciali ai evenimentelor din cadrul Zilelor Facultatii de Management se numara: Harry Meinstassis – manager general Hay Group, Adela Jansen – director executiv HR BRD, Mugur Tolici de la Banca Nationala a Romaniei, Imola Zoltan, managing director la McCann PR, Angelica Iacob de la Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania, coordonator al evenimentului Noaptea Muzeelor, Justin Stefan, secretar general la Liga Profesionista de Fotbal, Ana Maria Hancu de la Global Records, Bogdan Hrib – fondator Tritonic Books, Gabriel Adrian Radut – Head of Project Management Department la Raiffeisen Bank, Stefan Ciobotaru, director Project Management Office la Raiffeisen Bank.

Toate evenimentele se vor derula in sala multifunctionala din noul sediu SNSPA. In fiecare zi, sala multifunctionala va fi deschisa pentru targ de carte si vizionare de filme, in intervalul 9.00-18.00.

Facultatea de Management este cea mai tanara structura din cadrul SNSPA si ofera un program de studii universitare de licenta (trei ani), invatamant de zi, cu frecventa, fara taxa si cu taxa. Misiunea Facultatii de Management este de a pregati corespunzator tinerii ce isi doresc o cariera in structurile de conducere ale organizatiilor.

Sursa foto: gandul.info