„Zilele legumelor de toamna”, in piata Obor, la Sarbatoarea Recoltei

Noua Piata Obor a inregistrat un numar record de cumparatori veniti din toata Capitala sa se aprovizioneze cu marfa de cea mai buna calitate adusa de producatori renumiti din toata tara care si-au vandut marfurile in cadrul manifestarilor dedicate: „Zilelor legumelor de toamna”, continuand astfel cea de-a V-a editie a „Sarbatorii Recoltei”, informeaza un comunicat al instititiei. 

Zilnic, bucurestenii care vin sa-si faca cumparaturile din noua Piata Obor sunt intampinati cu o oferta bogata de legume si fructe, precum si numeroase produse alimentare traditionale. In zilele de sambata si duminica, intre orele 9.30 – 13.30 sunt programate concerte artistice sustinute de renumiti cantareti de muzica populara care stiu sa-si incante publicul cu piesele lor.

Pe scena din noua Piata Obor, sambata a urcat doamna Maria Dragomiroiu care fascinat bucurestenii de toate varstele cu vocea sa inegalabila.  
Nu au lipsit nici concursurile cu premii si degustarile din bunatatile pregatite de taranii din diverse zone ale tarii, veniti special la noua Piata Obor sa-si comercializeze marfurile. 

De asemenea, special pentru acest eveniment au fost pregatite 48 de standuri de prezentare si vanzare a celor mai minunate produse de sezon aduse in Bucuresti de renumiti producatori de legume si fructe din tara.

Manifestarile dedicate „Zilelor legumelor de toamna” prilejuite de cea de-a V-a editie a „Sarbatorii Recoltei” vor continua si maine, duminica, 25 octombrie a.c., cand pe scena din noua Piata Obor vor avea loc noi spectacole de muzica populara. 

Sursa foto: b365