Zilele MUSTULUI si VINULUI, in noua Piata Obor

Bucuresteni de toate varstele sunt asteptati la marea sarbatoare a Zilelor MUSTULUI si VINULUI care va avea loc in noua Piata Obor sambata si duminica, intre orele 9.30 si 13.30, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 2.

Cu aceasta ocazie cumparatorii sunt asteptati la cele aproximativ 70 de standuri si tarabe ale celor mai renumiti producatori din zonele traditionale viticole ale tarii care au adus in noua Piata Obor marfuri de foarte buna calitate, special pentru acest eveniment, potrivit sursei citate.

Pentru ca atmosfera sa fie cu adevarat de sarbatoare, in noua Piata Obor vor avea loc spectacole de muzica populara din zona Moldovei care vor fi sustinute de interpreti consacrati care vor incanta auditoriul cu piesele lor.

Citeste si: “ZILELE RECOLTEI”, in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4

Astfel, sambata, intre orele 9.30 si 13.30, vor canta Ion Alungulesei, Elena Sima si Ancuta Corlatean, iar

duminica, intre orele 9.30 si 13.30, vor canta Stefania Rares, Ioan Chirila si Nicoleta Marin.

Membrii ansamblului folcloric ”Doruletul” vor dansa pe scena spectacolului si alaturi de bucurestenii care vor veni sa-si faca cumparaturile de toamna din noua Piata Obor si vor degusta din bunatatile pregatite cu ocazia sarbatorii Zilelor MUSTULUI si a VINULUI.

Citeste si: OKTOBERFEST BUCURESTI vine cu multe NOUTATI

Un moment aparate al spectacolului artistic va fi reprezentat de recitatul copiilor de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a Primariei Sectorului 2 care ii vor incanta pe bucuresteni cu programul lor de cantece si dansuri populare romanesti.   

Sursa foto: ps2.ro