Zilele norocoase ale fiecarei zodii

Norocul ti-l creezi singur. Desigur, exista si situatii in care norocul apare ca si de nicaieri. Insa de cele mai multe ori, norocul se bazeaza pe puterea atractiei. Daca te simti norocoasa, vei fi norocoasa.

Seneca spunea ca norocul apare atunci cand pregatirile se intalnesc cu oportunitatile, iar una din modalitatile de a te pregati este sa descoperi care este ziua norocoasa a zodiei tale.

CITESTE SI: HOROSCOP: SARPELE, A TREISPREZECEA ZODIE

Luni, ziua norocoasa a nativilor Rac

Nu lasa zilele de luni sa te intristeze! Desigur, aceasta zi poate avea un efect nu tocmai fericit asupra ta, avand in vedere ca saptamana de munca incepe. Si nu ai cum sa fii fericita in legatura cu asta! Cu toate acestea, ziua de luni are mare potential. Este momentul perfect pentru noi inceputuri, o zi perfecta pentru a visa, a crea si a-ti asculta intuitia. Aceasta este ziua in care partea sensibila a Racului este la potential maxim. Azi mergi pe intuitie si instinct. Astfel nu vei da gres!

Marti, ziua norocoasa a nativilor Berbec si Scorpion

Ziua de marti are o incarcatura mare de putere pentru cele doua semne. De asemenea, aceasta zi poarta si o energie competitiva. Astazi, Berbecii sunt extrem de increzatori. Isi asuma riscuri, iau initiativa si sunt extrem de intuitivi. Scorpionii vor simti ca au un scop si vor fi plini de dorinta de a atinge acel scop. Simt ca au resursele necesare pentru a duce la bun sfarsit o idee si nu le e frica sa incerce. Este momentul oportun pentru a te pune pe treaba si de a crea noi strategii.

Miercuri, ziua norocoasa a nativilor Gemeni, Fecioara si Varsator

Ziua de miercuri este una de mijloc. Este o zi a moderatiei, a echilibrului si a stabilitatii. Fiind in mijlocul saptamanii, aceasta este o zi in care o mica pauza este binevenita. Este o zi perfecta de a reflecta asupra succeselor din trecut si asupra prospectelor de viitor. Gemenii se afla in elementul lor in aceasta zi echilibrata, Fecioara se bucura de stabilitatea pe care i-o ofera, iar Varsatorul se simte in largul lui pe planul socializarii si al comunicarii. Este o zi in care toti simt ca puterea se afla la ei si ca aceasta provine dintr-o liniste lautrica.

Joi, ziua norocoasa a nativilor Sagetator si Pesti

Joia este o zi a anticiparii, plina de optimism. Aproape s-a terminat saptamana de munca, iar weekendul ne bate la usa. Azi, se simte o atmosfera de expansiune, generozitate si crestere personala. De abundenta, protectie si prosperitate. Iar aceasta este ziua Sagetatorilor si a Pestilor. Sagetatorii vor reusi sa isi deschida orizonturile si sa isi imbogateasca cultura, pe cand Pestii se vor bucura de stabilitate, armonie si receptivitate. Ambele semne zodiacale se vor bucura de incredere in sine si echilibru.

 Vineri, ziua norocoasa a nativilor Taur si Balanta

Aceasta este o zi de sarbatoare si de iubire. Este ziua in care termini munca din aceasta saptamana, motiv clar de celebrare. Taurii si Balantele se simt minunat in aceasta zi. Cei dintai apreciaza satisfactia pe care aceasta zi o aduce. Acestia simt bucuria pentru treaba bine facuta si se bucura de linistea ce li se asterne pe umeri. Este momentul lor de relaxare si de sarbatoare. Pe de alta parte, Balantele sunt incantate de energia de conectare pe care o primesc in relatiile lor, armonia si imaginatia continua. Socializarea nu merge in nici o zi mai bine pentru ei.

Sambata, ziua norocoasa a nativilor Capricorn

Sambata este ziua perfecta pentru a incepe si a termina mici proiecte pe care doresti sa le faci pentru imbunatatirea caminului tau. Aceasta zi aduce cu sine o energie productiva iar faptul ca sambata este produsul tuturor zilelor anterioare, este momentul perfect de a termina toate treburile neincheiate. Sambata pare sa ii faciliteze Capricornului toate eforturile de a atinge obiectivele dorite. De asemenea, acesta se bucura sa contruiasca un mic ritual de sambata dimineata, fie ca e el doar bautul cafelei cu ziarul in fata, iesitul la piata sau chiar joggingul de dimineata. Aceasta este ziua in care el isi va respecta traditiile si isi va indeplini obligatiile.

Duminica, ziua norocoasa a nativilor Leu

Duminica este zi de odihna. Ei bine, in teorie, caci in practica duminica este guvernata de soare, simbolul energiei, vietii si expresivitatii. Aceasta este ziua ce ne revitalizeaza si ne stimuleaza toate simturile si de asemenea ziua cu care Leul rezoneaza cel mai bine. Duminica, Leul va gasi oportunitatea de a se lasa prada tuturor poftelor. Bronzatul, tratamente la spa, cititul unei carti bune sau orice activitate reenergizeaza acest semn zodiacal. Este momentul oportun ca acesta sa se bucure de compania familiei si a prietenilor.

CITESTE SI: ZODIA FEMININA de la care au de invatat toti barbatii

Anumite zile ale saptamanii rezoneaza mai mult cu anumite semne zodiacale. Acest fapt insa, nu exclude celelalte semne si nici nu le supune la esec. Fii pregatita pentru ziua ta. dar infrunta cu pozitivitate oricare alta zi!

 Sursa:elle