ZILELE PORTILOR DESCHISE, la ASE

Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti organizeaza, in perioada 6-9 aprilie, ZILELE PORTILOR DESCHISE, sub sloganul “Alege un Lider si vei deveni un Lider!”, potrivit unui comunicat de presa al institutiei de invatamant superior.

Manifestarea este adresata liceenilor claselor a XI-a si XII-a din tara si din Bucuresti. La editia de anul trecut mai mult de 3.000 de elevi din peste 40 de colegii si licee au vizitat ASE, conform sursei citate.

Cele 12 facultati ale ASE ofera 24 de programe de studii de licenta, dintre care opt programe cu predare integrala in limba engleza, un program – in limba franceza si unul – in limba germana.

Citeste si: ZILELE PORTILOR DESCHISE, la SNSPA

Elevii vor afla informatii despre desfasurarea Admiterii la licenta in 2015, perspective si oportunitati de cariera, detalii despre oferta educationala a fiecarei facultati, prezentata in cadrul Targului Facultatilor ASE.

In cadrul evenimentului, elevii vor putea asista in Aula Magna la prezentari ale universitatii si vor avea posibilitatea de a dialoga cu reprezentanti ai conducerii ASE si ai studentilor. De asemenea, ei vor putea participa la desfasurarea unor cursuri si vor vizita puncte de interes ale unei viitoare vieti de student la ASE: amfiteatre, sali de lectura, de sport, camine si cantina.

Citeste si: ADMITERE FACULTATE 2015: SNSPA pastreaza CONDITIILE de anul trecut

In acest an, Academia de Studii Economice pune la dispozitia viitorilor sai studenti peste 5.600 de locuri la licenta, dintre care aproximativ 3.000 la buget, 5.000 de locuri in camine, peste 400 de burse Erasmus si alte mobilitati studentesti.

“Zilele Portilor Deschise” se desfasoara in saptamana manifestarilor aniversare prilejuite de Sarbatorirea Zilei Universitatii, care este pe 6 aprilie.

Sursa foto: catavencii.ro