ZILELE PORTILOR DESCHISE, la SNSPA

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) organizeaza, intre 6 si 10 aprilie, o serie de evenimente speciale pentru liceeni, integrate in perioada dedicata activitatilor educative extracurriculare si extrascolare, in cadrul programului national “Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!“, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei de invatamant superior.

Potrivit sursei citate, evenimentele sunt organizate in cadrul unei noi editii a “Zilelor Portilor Deschise la SNSPA”. Programul pregatit pentru liceeni cuprinde: cursuri deschise, proiectii de film, cercuri stiintifice, simulari de stagii de practica, conferinte, workshop-uri si prelegeri.

Citeste si: ADMITERE FACULTATE 2015: SNSPA pastreaza CONDITIILE de anul trecut

In plus, elevii vor putea discuta cu studentii si profesorii din cadrul SNSPA, la standurile special amenajate, astfel incat toti cei care doresc sa sustina admiterea din vara sa fie cat mai bine informati privind oferta educationala a universitatii.

Citeste si: SNSPA deschide anul universitar intr-un NOU SEDIU

Toate evenimentele se vor desfasura la noul sediul al SNSPA din bd. Expozitiei nr. 30 A, Sector 1, intre orele 10.00 si 18.00.