ZILELE RECICLARII, in Sectorul 6

Primaria Sectorului 6 sprijina ECOTIC in realizarea unei  noi campanii de constientizare si colectare, denumita “ZILELE RECICLARII in orasul Bucuresti – Sector 6!”, proiect  care se va desfasura in perioada 12-14 decembrie, au anuntat vineri reprezentantii institutiei.

Caravana ECOTIC va fi amplasata pe bulevardul Iuliu Maniu, la intersectia cu Soseaua Virtutii, acolo unde locuitorii Sectorului 6 vor putea depune orice deseu de echipament electric si electronic (DEEE) complet, exceptand deseurile de surse de iluminat, in intervalul orar 10.00–18.00.

In cadrul campaniei va fi organizata o tombola: pentru fiecare DEEE depus, cetatenii vor primi un voucher de participare la o extragere unde pot castiga trei tablete oferite de organizatori. 

Citeste si: Primaria Sectorului 6 a castigat PREMIUL DE EXCELENTA la categoria “TRAMBITARE” in cadrul competitiei “Orasul Reciclarii”

Extragerea va avea loc in data de 14 decembrie, la ora 18.00, in locul in care este amplasata Caravana, la intersectia dintre bulevardul Iuliu Maniu si soseaua Virtutii.

Citeste si: Peste 184 tone de DESEURI RECICLABILE au fost COLECTATE SELECTIV in Sectorul 6

Campania isi propune sa contribuie la reducerea riscului schimbarilor climatice prin cresterea nivelului de constientizare cu privire la reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electrocasnice.

Mai multe detalii despre proiect pot fi gasite pe pagina www.caravanaecotic.ro.