Zilele Strazii Martisor, serbate la acest sfarsit de saptamana in Capitala

Bucurestenii sunt asteptati pe 29 si 30 martie la “Zilele Strazii Martisor” pentru a sarbatori cartierul Berceni la inceput de primavara.

Manifestarea va avea loc la Casa Memoriala “Tudor Arghezi – Martisor”, unde organizatorii au pregatit ateliere, teatru, concerte si expozitii. Participarea la activitatile din cadrul evenimentului este gratuita.

Astfel, programul evenimentul de sambata include un concert de muzica traditionala cu invitati surpriza, povestea expozitiei ”Istoria Berceniului in imagini”, ateliere de creatie pentru copii si parinti, spectacolul de teatru de papusi „Snuruletul fermecat” cu trupa de teatru Morcoveata, Corul Sound si o expozitie cu vanzare de produse apicole.

Citeste si: Bucurestenii, asteptati la cros in Centrul Vechi

Duminica vor avea loc o intalnire cu artisti din Berceni si creatiile lor si un atelier de graffiti pentru adolescent. Totodata, va continua expozitia cu vanzare de produse apicole.

Evenimentul „Zilele Strazii Martisor” este coordonat de Asociatia transLUCID si este organizat in cadrul proiectului „Edu_Cult_Berceni. De la cartier la comunitate”. Initiativa comunitara, proiectul este finantat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundatia Comunitara Bucuresti si isi propune sa sporeasca gradul de constientizare a locuitorilor din cartierul Berceni asupra valorilor propriei comunitati si le stimuleze responsabilitatea fata de locul in care traiesc.

Sursa foto: seebucharest.ro