ZIUA COPILULUI, în Sectorul 3

Primaria Sectorului 3, prin Centrul Cultural Casa Artelor, ii invita pe bucuresteni duminica in Parcul Titan, pentru a sarbatori ZIUA COPILULUI, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Astfel, incepand cu ora 11.00, pe scena de pe malul lacului va avea loc cea de-a treia editie a Galei Pepinierei de Talente.

Elevii cei mai talentati din atelierele de teatru, canto, literatura, arte plastice, dans, instrumente muzicale (pian, vioara, chitara), sah, balet, gimnastica ritmica, arte martiale si baschet au fost alesi in cadrul preselectiei special organizate pentru a-i face cunoscuti marelui public. “Va asteptam sa ii cunoasteti pe cei mai performanti dintre ei, intr-un spectacol artistic plin de candoare si prospetime iar la orele 13.00 copiii vor primi trofee si premii din partea Primariei Sectorului 3, inmanate de primarul Robert Sorin Negoita”, se spune in comunicat.

Citeste si: Ziua de 1 IUNIE, sarbatorita in parcurile Lumea si Oraselul Copiilor

Cea de-a treia editie a programului Pepiniera de Talente a numarat 5.396 de cursanti-elevi, care au urmat ateliere conduse de 52 de instructori-formatori si 33 de profesori delegati, din cele 33 de scoli cu clasele I-VIII din Sectorul 3. Ea a fost realizata in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Sector 3 si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Sector 3.

Pepiniera de Talente este un program gratuit dedicat tuturor copiilor din acest sector, finantat de Primaria Sectorului 3 si organizat de Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3.

Pe parcursul intregii zile in parc va fi deschisa expozitia in aer liber intitulata “Ion Creanga – Amintiri din Copilarie”, iar publicul va putea admira lucrarile de pictura si icoanele pe sticla realizate de elevii din Pepiniera. Toti copiii se vor bucura de jocuri, face painting, baloane si de plimbari cu trenuletul gratuit.

Citeste si: Trei zile de PETRECERE pentru toata lumea, la PLAZA ROMANIA

In partea a doua a zilei, incepand cu ora 17.00 copiii Sectorului 3 vor primi in dar alte jocuri si surprize precum si concertul intitulat “Sotron”, sustinut de NICU ALIFANTIS si invitatii sai, prilejuit de lansarea celui mai nou CD cu muzica pentru copii si Cartea de colorat realizate de artist impreuna cu Centrul Cultural Casa Artelor si Primaria Sectorului 3.

Intrarea va fi libera.

Sursa foto: robertnegoita.ro