Ziua de 1 IUNIE, sarbatorita in parcurile Lumea si Oraselul Copiilor

Parcurile Lumea si Oraselul Copiilor vor gazdui sub genericul ”1 Iunie cu Piedone”, pentru cel de-al treilea an consecutiv, evenimente special organizate de Primaria Sectorului 4, pentru a celebra Ziua Internationala a Copilului, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Astfel, edilul CRISTIAN POPESCU-PIEDONE a pregatit numeroase surprize micutilor, invitandu-i ca, insotiti de parinti si bunici, sa participe la Targul dedicat copiilor, ce isi va deschide portile inca de vineri.

Pentru a serba cum se cuvine aceasta zi, stimuland totodata inventivitatea prichindeilor intr-un demers educative-distractiv, acestia pot deveni eroii propriilor povesti in cadrul unor ateliere de creatie.

Totodata, pe scena special amenajata va avea loc si competitia devenita deja traditie “Miss 1 Iunie”, care va atrage atentia si va “starni” ambitia micutelor participante de a-si demonstra, pe langa frumusete, si talentele artistice.

In rotonda parcului va mai fi amenajat un parc de distractii, cu carusel, trenulet, piscina cu bile si roata cu premii si surprize.

Citeste si: MUZEUL RATB, deschis de ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI

Pe 1 iunie, in intervalul orar 16.00-18.00, in “foisorul japonez” va avea loc cea de-a VI-a editie a spectacolului muzical-coregrafic intitulat “O zi doar pentru copii”, unde prichindeii ce activeaza in cadrul Centrului Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu” Sector 4 vor sustine un spectacol cu cantece si dansuri indragite de cei mici. Spectacolul va fi presarat de jocuri si concursuri cu premii, animatie, face-painting si multe-multe baloane colorate.

In timp ce micutii sunt implicati in toate aceste activitati, parintii lor se pot relaxa in cadrul Targului Traditional Campenesc, la care vor putea gusta felurite bunatati, de la sarmalute maramuresene, carne preparata la gratar si placinte calde cu brinza, la fructe de mare si dulciuri de casa. In plus, ei vor putea vizita si expozitia cu vanzare de produse mestesugaresti, suveniruri si articole lucrate manual.

Si in Parcul Oraselul Copiilor, Primaria Sectorului 4 ii asteapta pe vizitatori cu nenumarate surprize si jocuri de tot soiul.

Citeste si: BUCURESTIUL se transforma de 1 IUNIE in CAPITALA COPIILOR

Startul distractiei va fi dat inca de duminica. Incepand cu ora 16.00, micii artisti ce activeaza la Centrul Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu” Sector 4, Centrul Casa Sperantei si Scoala de Muzica Crina Mardare Music Experience vor urca pe scena, in cadrul spectacolului intitulat “Cei mai Buni”.

De la formatii rock si solisti vocali si pana la dansatori, copiii vor prezenta un spectacol de muzica live, nivel la care au ajuns dupa ani de studiu si zeci de aparitii in concursuri nationale si internationale.

Totodata, luni, incepand cu ora 17.00, cu sprijinul Radio Itsy Bitsy, va fi organizat “Show-ul prietenilor cantaciosi”, la care sunt asteptati peste 15.000 de prieteni ai radioului, cu multa distractie, dansuri, jocuri si personaje preferate.

Pe langa spectacolul musical-coregrafic sustinut de cei 150 de copii care vor urca pe scena, micii spectatori vor avea prilejul de a colora cele trei animale uriase, aduse special pentru aceasta sarbatoare: o girafa, un elefant si o camila.

Intregului show I se va alatura NICU ALIFANTIS, invitatul special care va veni cu proaspatul album cu muzica pentru copii, intitulat “Sotron”.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4