ZIUA DE PASTI marcata de ACCIDENTE RUTIERE GRAVE

Mai multe drumuri sunt blocate duminica dimineata in urma unor accidente grave ce s-au produs in diverse zone ale tarii, informeaza News.ro. Trei masini s-au ciocnit pe DN 1 Sibiu-Brasov, intre localitatile Scoreiu si Porumbacu, iar in urma impactului patru persoane au fost ranite.

Soferul uneia dintre cele trei masini implicate a murit, iar altul este in stare grava, urmand sa fie preluat de un elicopter SMURD. O a treia persoana a ramas incarcerata si echipajele de interventie incearca sa o salveze.

Accidentul ar fi avut loc din cauza unei depasiri neregulamentare. Traficul rutier in zona producerii accidentului este complet blocat. Totodata, traficul rutier a fost blocat, duminica, pe DN1, pe sensul de mers Ploiesti – Bucuresti, la iesirea din Saftica spre Balotesti, din cauza unui accident.

Potrivit sursei citate, in judetul Ilfov, traficul rutier este intrerupt pe DN1, pe sensul de mers Ploiesti – Bucuresti, la iesirea din Saftica spre Balotesti, unde un biciclist a fost acrosat de un autoturism.

Sursa foto: adevarul