ZIUA EUROPEI, sarbatorita la Primaria Sectorului 2

ZIUA EUROPEI va fi sarbatorita vineri la sediul Primariei Sectorului 2 printr-o serie de evenimente organizate de institutie si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov.

Programul zilei va incepe la ora 9.00 cu un seminar-dezbatere privind vocatia europeana a regiunii Bucuresti-Ilfov si dezvoltarea acestei regiuni cu ajutorul Programului Operational Regional co-finantat prin Programul European de Dezvoltare Regionala,

La ora 10.30 vor fi inaugurate o expozitie cu imagini de la proiectele cu finantare europeana implementate in regiunea Bucuresti-Ilfov si una de desene realizate de elevi, cu tema “Scoala mea, scoala europeana”. Cele mai reusite desene vor fi premiate in cadrul unei festivitati care va avea loc la ora 11.00.

Citeste si: Peste 800 de artisti din 12 tari vor sustine SPECTACOLE DE FANFARA in Capitala, de ZIUA EUROPEI

De la ora 11.30 va avea loc un program artistic cu cantece si dansuri din diverse regiuni europene sustinut de elevi ai unor unitati de invatamant din Sectorul 2 al Capitalei.

La evenimente vor participa si reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Externe, ai Ministerului Fondurilor Europene, ai Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional, ai Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, ai Primariei Municipiului Bucuresti, ai Consiliului Judetean Ilfov si ai organizatorilor.

Citeste si: CONCERT simfonic si foc de ARTIFICII de ZIUA EUROPEI, in Sectorul 6

Primaria Sectorului 2 si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov va invita vineri, 9 mai, de la ora 9.00, la sediul  Primariei Sectorului 2 din strada Chiristigiilor nr. 11-13, sa sarbatorim impreuna Ziua Europei, ziua pacii si unitatii in Europa.

Sursa foto: expresspress.ro