ZIUA FEMEII, in Sectorul 6

Peste 180 de seniori din Sectorul 6 vor marca vineri intr-un mod special ziua de 8 Martie, care este dedicata sarbatoririi mamei, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, cei care frecventeaza Clubul Seniorilor Plevnei au pregatit o serbare plina de voie buna, vor sustine momente artistice, iar Corul Seniorilor va interpreta melodii dragi inimii lor.

La Club, persoanele de varsta a treia sunt sprijinite sa se implice in activitati ce au caracter recreativ si socio-cultural in vederea readucerii acestora in mijlocul vietii sociale active.

Citeste si: TARG de MARTISOR, in Pasajul Universitatii

De asemenea, varstnicii rezidenti ai Complexului de Servicii Sociale “Floare Rosie” vor primi vineri vizita interpretei de muzica populara Valeria Arnautu. Interpreta cantecului popular banatean si-a dedicat intreaga cariera promovarii folclorului romanesc pe intreg globul. Pensionarii vor fi invitati sa danseze pe melodiile indragitei interprete.

Complexul de Servicii Sociale “Floare Rosie” este un complex modern, cu o capacitate de 100 de locuri, unde persoanele varstnice beneficiaza de masuri de suport specifice situatiei de dependenta, prin asigurarea serviciilor de ingrijire si recuperare medicala in sistem rezidential.

Citeste si: EVENIMENTE dedicate MARTISORULUI si ZILEI FEMEII, in Sectorul 6

Cu ocazia zilei de 8 Martie, primarul Sectorului 6, RARES MANESCU, le transmite doamnelor flori si ganduri bune. “Mama este fiinta cea mai iubita din toata lumea pentru ca ne-a dat viata si ne-a crescut pentru a deveni ceea ce suntem azi. Tuturor femeilor le urez La muti ani!, iar in special doamnelor din comunitatea noasta le doresc sanatate si fericire!”, afirma RARES MANESCU.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6