ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI, sarbatorita in parcul Cismigiu

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI va fi sarbatorita si in acest an in parcul Cismigiu, au anuntat reprezentantii Centrului Cultural al Municipiului Bucuresti (ArCuB).

Astfel, atat copiii si adolescentii, cat si adultii care-i insotesc, sunt invitati duminica la evenimentul “CISMIGIUL COPIILOR” pentru a petrece ZIUA DE 1 IUNIE printre baloane, confetti, coifuri, trompete, clovni si chipuri pictate si sa se bucure de o diversitate de spectacole, concerte, animatie, jocuri si concursuri. “Personaje animate, mimi, cataligari,  jongleri, clovni si magicieni ii vor introduce pe cei mici intr-o lume de poveste”, afirma reprezentantii ArCuB. Potrivit surselor citate, evenimentul maraton, derulat intre orele 11.00 si 21.00, reuneste anual peste 15.000 de copii si adolescenti.

Citeste si: Evenimente organizate pentru COPII cu ocazia ZILEI DE 1 IUNIE, la Conacul Golescu Grant

“Corabia piratilor le ofera copiilor sansa de a intra in pielea unor personaje mult indragite, iar Ferma animalelor, pe aceea de a se imprieteni cu necuvantatoarele. Spectacole de teatru ale unor trupe de actori independenti vor avea loc la Cetate, la Ciuperca, si in apropiere de Aleea Trandafirilor, in timp ce pe Aleea Desenului se organizeaza o expozitie de pictura si desen. Pe Podul Artelor, portretisti si caricaturisti, invitati sa-i bucure pe copii de ziua lor, le imortalizeaza figurile celor prezenti si le ofera in dar desenele realizate pe loc. Micutii sunt totodata asteptati sa participe la ateliere de creatie in cadrul carora vor confectiona papusi, vor deveni maestri Origami, vor desena si vor modela impreuna, alaturi de artisti plastici, vor asculta povesti sau vor participa la experimente distractive, jocuri si concursuri. Traditionala parada a majoretelor si a fanfarei va intregi atmosfera de sarbatoare”, mai spun reprezentatii ArCuB.

Citeste si: 1 IUNIE: Spectacole, jocuri, concursuri si multe surprize in parcurile Lumea si Oraselul Copiilor

Surprizele vor continua pana seara, iar la ora 20.00, la fel ca in fiecare an, ArCuB a invitat unii dintre cei mai in voga artisti ai momentului sa sustina un concert. La editiile precedente artisti precum CRBL, Elena Gheorghe sau trupa Hi-Q au reunit in Gradina Cismigiu mii de fani, iar anul acesta vor fi prezenti artistii Liviu Teodorescu si Adda.

“CISMIGIUL COPIILOR se bucura anual de aproximativ 50.000 de participanti si este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale inceputului de vara”, mai spun sursele citate.

Intrarea la eveniment va fi libera.

Sursa foto: nasii.ro