ZIUA PORTILOR DESCHISE, in portul militar din Constanta

Mii de turisti sunt asteptati in portul militar din Constanta pe 9 august, ZIUA PORTILOR DESCHISE, cand vor putea fi vizitate navele militare ale Fortelor Navale Romane.

Potrivit comandorului Mihai Panait, in acest an sunt asteptati cel putin la fel de multi vizitatori in portul militar, tinand cont ca, in 2013, peste 12.000 de persoane au vizitat navele militare cu ocazia ZILEI PORTILOR DESCHISE.

“Cu prilejul Zilei Marinei Romane, a devenit deja o traditie ca marinarii militari sa primeasca la ei acasa, in porturile militare, vizitatorii interesati de navele militare, de tehnica, armamentul si echipamentele de la bordul navelor”, a spus comandorul Mihai Panait.

Citeste si: De Sf. Maria, romanii prefera sa plece in minivacanta la pensiunile agroturistice

Potrivit acestuia, turistii vor putea vizita pe 9 august, intre orele 9.00 si 17.00, navele militare maritime, fluviale, nava scoala “Mircea”, care se va afla la terminalul pentru pasageri alaturi de velierul “Adornate”, precum si submarinul “Delfinul”.

Odata cu vizitarea navelor, turistii vor putea asista la spectacole sustinute de fanfara Fortelor Navale si diferite ansambluri artistice.

Citeste si: Ziua Marinei Romane, sarbatorita la Constanta cu un spectacol naval si terestru de exceptie. FOTO

Tot sambata, si in portul militar de la Mangalia, intre orele 9.00 si 14.00, turistii vor putea vizita o expozitie de nave, tehnica, armament si echipamente militare si vor putea participa la ateliere interactive de confectionat noduri marinaresti si executat lucrari de matelotaj.

Sursa foto: radiometafora.ro