Ziua PORTILOR DESCHISE la British Council

British Council ii invita luni pe bucuresteni la sediul sau din Calea Dorobantilor nr. 14, intre orele 11.00 si 14/00, pentru a participa la un program variat de lectii demonstrative de limba engleza si activitati creative, potrivit reprezentantilor institutului.

Lectiile demonstrative de limba engleza sunt deschise tuturor, atat adultilor cat si copiilor, indiferent de varsta. Vizitatorii pot afla cu afla cu aceasta ocazie cum se desfasoara un curs de limba engleza la British Council si ce metode de predare se folosesc.

Citeste si: Peste 25 de universitati si scoli britanice de PRESTIGIU isi prezinta oferta educationala la Bucuresti

Cei interesati de activitati creative, vor avea ocazia de a confectiona decoratiuni si cadouri pe care le vor putea darui celor dragi, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Conform sursei citate, activitatile de story telling cu ajutorul unor iPad-uri si teatru de umbre (shadow theatre) vor contribui la dezvoltarea creativitatii copiilor, dar si la familiarizarea acestora cu conversatia in limba engleza.

Citeste si: Muzica, teatru, filme si dans, la NOAPTEA INSTITUTELOR CULTURALE din Bucuresti

Karaoke, Bingo si tombola cu premii va antrena si mai mult atmosfera vesela in care se va decora bradul de Craciun.

Nu in ultimul rand, cei interesati de certificatul de limba engleza IELTS vor putea participa la o simulare a probei de vorbire inclusa in examenul IELTS.

Sursa foto:britishcouncil.ro