Ziua Portilor Deschise, la Facultatea de Farmacie a UMF “Carol Davila”

Societatea Studentilor in Farmacie Bucuresti, impreuna cu Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti, va organiza pe data de 7 aprilie, de la ora 12.00, o noua editie a proiectului Ziua Portilor Deschise.

Potrivit organizatorilor manifestarii, prin intermediul acesteia viitorii studenti vor avea ocazia de a lua un prim contact cu mediul academic si vor putea afla mai multe detalii privind curricula universitara. Totodata, viitorii studenti vor vedea salile de lucrari practice si vor avea ocazia sa asiste la numeroase lucrari experimentale demonstrative, facand astfel un prim pas in viitoarea lor profesie de farmacist.

Citeste si: Un absolvent al Universitatii Carol Davila revolutioneaza medicina dentara

De asemenea, in cadrul evenimentului, cadre universitare de renume vor expune diverse prezentari pe tema „Small bite, big threat”, cu ocazia celebrarii Zilei Mondiale a Sanatatii, participantii avand astfel sansa de a primi numeroase informatii cu privire la modalitatile de raspandire cat si de prevenire a bolilor provocate de insecte.

Cu o vechime de peste 90 de ani in invatamantul superior medical și farmaceutic, Facultatea de Farmacie reprezinta un mediu academic de exceptie in care studentii sunt incurajati in permanenta spre perfectionare profesionala, baza materiala, interesul tinerilor studenti si perseverenta stand la baza prestigiului capatat de-a lungul anilor, mai spun organizatorii evenimentului.

Inscrierile se fac intre 15 martie si 1 aprilie pe site-ul www.ssfbucuresti.ro.

Sursa foto: UMF “Carol Davila” Bucuresti.