ZIUA PORTILOR DESCHISE la GUVERN, cu ocazia ZILEI NATIONALE a ROMANIEI

Cu ocazia ZILEI NATIONALE a ROMANIEI puteti vizita PALATUL VICTORIA. Guvernul organizeaza marti, de 1 Decembrie, ZUA PORTILOR DESCHISE. Premierul DACIAN CIOLOS va fi gazda evenimentului. Guvernul poate fi vizitat intre orele 11:00 si 16:00.

„Primul-ministru Dacian Ciolos, ministrul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, seful Cancelariei Primului-ministru Ioan Dragos Tudorache si secretarul General al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu vor fi gazdele romanilor care doresc sa viziteze cladirea Guvernului”, se arata intr-un comunicat furnizat de PALATUL VICTORIA.

CITESTE SI: ZIUA NATIONALA A ROMANIEI: 1 DECEMBRIE SARBATORIT IN TOATA TARA

„Responsabilitatea, transparenta si deschiderea spre dialog sunt valorile pe care ne vom fundamenta masurile publice, avand in vedere ca asteptarile romanilor pentru o mai mare deschidere a institutiilor sunt profund indreptatite. 1 DECEMBRIE este o zi cu puternice semnificatii pentru ROMANIA de ieri, de astazi, dar mai ales pentru Romania de maine”, a spus primul-ministru DACIAN CIOLOS.

Incepand cu ora 11:00, premierul DACIAN CIOLOS va participa la parada militara organizata cu ocazia ZILEI NATIONALE a ROMANIEI, in Piata Constitutiei din Bucuresti, dupa care va veni la PALATUL VICTORIA.

CITESTE SI: VIDEO 1 DECEMBRIE 1918 ALBA IULIA. 97 DE ANI DE LA MAREA UNIRE A ROMANILOR – DOCUMENTAR

De ZIUA NATIONALA a ROMANIEI, cei care doresc sa viziteze sediul GUVERNULUI vor avea acces pe la intrarea principala, urmand ca in intervalul orar 11:00 – 16:00 sa poata vizita Sala Muntenia – unde se desfasoara sedintele Guvernului, Sala Dobrogea, Sala Transilvania – unde sunt organizate ceremoniile oficiale, Sala Moldova – unde au loc intalnirile oficiale ale primului-ministru cu inalti oficiali straini, precum si Centrul de presa.

Sursa foto: jurnalul