Ziua Portilor Deschise la Guvern si la Parlament, pe 1 Decembrie

FOTO MONDO NEWS

Pe 1 Decembrie va fi “Ziua Portilor Deschise” la Guvern si la Parlament, pentru cei care doresc sa viziteze cele doua institutii ale statului. Premierul Victor Ponta a spus, ieri, ca vrea ca mesajul care sa fie transmis de catre ministri cu ocazia acestei zile sa fie acela de unitate, mandrie si speranta ca “vremurile in sfarsit se indreapta”.

“Va fi, ca si anul trecut, Zi a Portilor Deschise la Guvern si sper sa fie cat mai multi romani, bucuresteni si nu numai, care vin sa viziteze Guvernul. E Ziua Nationala si mi-as dori ca mesajul de unitate, de mandrie si de speranta ca vremurile in sfarsit se indreapta e mesajul pe care va rog pe toti, oriunde veti fi de 1 Decembrie, sa il transmiteti”, a spus Ponta ministrilor in sedinta de guvern.

“Ziua Portilor Deschise” se va tine pe 1 Decembrie si la Palatul Parlamentului, cu acest prilej urmand sa fie impodobiti doi brazi de Craciun.

Anul acesta insa, Palatul Victoria va fi deschis intre orele 9.00 si 13.00, iar prim-ministrul va fi gazda pentru vizitatori numai intre orele 9.00 si 10.00.

Foto: Mondo News