Ziua Portilor deschise la Palatul Victoria: Premierul va fi gazda pentru vizitatori

“Ziua Portilor Deschise” va fi organizata si la Palatul Victoria, sediul Guvernului, la fel cum s-a intamplat si anul trecut, a anuntat premierul Victor Ponta, acesta precizand ca va indeplini si rolul de gazda pentru vizitatori.

Ponta a afirmat ca vrea ca mesajul care sa fie transmis de catre ministri cu ocazia acestei zile sa fie acela de unitate, mandrie si speranta ca “vremurile in sfarsit se indreapta”.

“Va fi, ca si anul trecut, Zi a Portilor Deschise la Guvern si sper sa fie cat mai multi romani, bucuresteni si nu numai, care vin sa viziteze Guvernul. E Ziua Nationala si mi-as dori ca mesajul de unitate, de mandrie si de speranta ca vremurile in sfarsit se indreapta e mesajul pe care va rog pe toti, oriunde veti fi de 1 Decembrie, sa il transmiteti”, a spus Ponta ministrilor in sedinta de guvern.

Anul trecut, premierul si-a adus familia pentru a-i intampina pe romanii care au vizitat Palatul Victoria. Sotia sa, Daciana Sarbu, si cu cei doi copii, Irina si Andrei, au stat cateva ore de vorba cu romanii.

Anul acesta insa, chiar daca Palatul Victoria va fi deschis intre orele 9.00 si 13.00 tuturor romanilor care doresc sa viziteze sediul Guvernului, prim-ministrul va fi gazda pentru vizitatori numai intre orele 9.00 si 10.00.

Sursa foto: gandul.info