Ziua Stafetei se desfasoara luni si marti la sediile DGASPC din Sectorul 6

Un grup de cinci copii inscrisi in programul Ziua Stafetei viziteaza, luni si marti, sediile Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, pentru a se initia in tainele mai multor activitati care se desfasoara in domeniul asistentei sociale.

Cei cinci copii inscrisi in program vor intra in pielea unor angajati ai DGASPC care ocupa diferite functii precum: director executiv, sef serviciu, psiholog sau asistent social si, sub indrumarea acestora, vor incerca sa exercite atributiile aferente postului, ca intr-o zi normala de lucru.

Dornica sa intre in contact cu activitatile si atmosfera specifice unui birou de relatii publice, Ana-Maria, 14 ani, eleva a scolii nr. 73 – Barbu Delavrancea, ne-a declarat: „Mi-a placut foarte mult sa lucrez pentru o zi aici. M-am bucurat sa ma inscriu in Programul Ziua Stafetei se deruleaza la initiativa Fundatiei „Terre des hommes”. Ma gandesc ca, atunci cand ma voi face mare, sa imi aleg o meserie in care sa ajut copiii”.

Proiectul, sprijinit de Primaria Sector 6, se deruleaza in fiecare an in jurul datei de 20 noiembrie, care marcheaza Ziua Internationala a Drepturilor Copiilor.