GIGI BECALI ramane in AREST. Decizia cu privire la eliberarea conditionata a fost amanata. UPDATE

Astazi este ziua decisiva pentru GIGI BECALI! Finantatorul echipei Steaua Bucuresti ar putea fi astazi ELIBERAT CONDITIONAT din inchisoare. Magistratii Tribunalului Constanta vor lua in discutie contestatia procurorilor DNA referitoare la ELIBERAREA CONDITIONATA a latifundiarului din Pipera care a executat deja o treime din pedeapsa.

UPDATE 20:50: Tribunalul Constanta a amanat marti luarea unei decizii cu privire la contestatia procurorilor DNA, referitoare la eliberarea conditionata a lui Gigi Becali.
Tribunalul Constanta a amanat pentru data de 3 aprilie luarea unei decizii in cazul eliberarii conditionate a lui Gigi Becali. Magistratii au examinat marti contestatia depusa de procurorii DNA, insa au ramas in pronuntare, o decizie in acest sens urmand sa fie luata in cursul zilei de vineri.

UPDATE 11.00: INSTANTA a ramas in pronuntare! Conform unor surse, GIGI BECALI le-a declarat magistratilor ca: “Am comis un ABUZ in SERVICIU cand eram un NIMENI! Cartile le-am scris cu INIMA si cu SANGE! NU am facut CARTILE de dragul de a-mi fi redusa pedeapsa! Am emotii mai mari decat in ZIUA CONDAMNARII! M-am rugat la DUMNEZEU sa am un judecator mai batran! Ar fi DISCRIMINARE sa mai fac o luna de PUSCARIE! Cum mai pot fi reeducat in 30 de zile de puscarie?  Imi este rusine, om batran la PUSCARIE! Nu trebuia sa trimit un bodyguard cu muschi in cazul sechestrului, trebuia sa astept POLITIA! Imi pare rau ca am gresit”.

Pe de alta parte, procurorul a declarat ca nu sunt indeplinite conditiile ELIBERARII CONDITIONATE. Intre timp, latifundiarul din Pipera a fost transferat inapoi la Penitenciarul POARTA ALBA, acolo unde va astepta DECIZIA DEFINITIVA a magistratilor.

Judecatoria Medgidia a admis, vineri, solicitarea de ELIBERAREA CONDITIONATA. GIGI BECALI a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul Schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii.

CITESTE SI: GIGI BECALI mai are de ASTEPTAT pana afla daca va fi ELIBERAT CONDITIONAT 

Condamnat la inchisoare in 2013, GIGI BECALI a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Alba, fiind incarcerat in regim deschis.

GIGI BECALI a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a primit trei ani de detentie in cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale, la care s-au adaugat alte sase luni dupa condamnarea in dosarul “Valiza”. 

CITESTE SI: ANUNT BOMBA GIGI BECALI, ELIBERAT TEMPORAR din PUSCARIE 

Sursa foto: sport.ro