Zlatan Ibrahimovic a anunțat când se va retrage din fotbal

Zlatan Ibrahimovic, starul suedez al lui AC Milan, a ajuns la 39 de ani și nici nu se gândește la retragere. Totuși, într-un interviu acordat jurnaliștilor britanici de la BBC, Ibra a dezvăluit când va alege și ce anume îl va determina să agațe ghetele în cui.

AC Milan este lider neînvins în Serie A și s-a calificat în șaisprezecimile Europa League din postura de câștigătoare a grupei H. Mai mult, din martie și până acum, rossonerii au suferit un singur eșec, 0-3 cu Lille. Iar Ibrahimovic este lider în clasamentul golgheterilor din competiția internă cu zece reușite și speră să revină cât mai repede pe teren după accidentarea suferită acum două săptămâni.

”Nu mă voi opri decât în momentul în care nu voi mai reuși lucrurile pe care le fac acum. Dacă voi fi bine fizic, lucrurile se vor rezolva de la sine. Suntem într-o formă extraordinară, ne merge bine totul. Dar încă n-am câștigat nimic, asta trebuie să avem în minte mereu. E o provocare la Milan, diferită față de cea din prima perioadă a mea la echipă. E o provocare care-mi place, pentru că atunci când toată lumea spune că e greu, aproape imposibil, apar eu în scenă, atunci simt că sunt viu”, a declarat Ibrahimovic pentru sursa citată.

”Simt că am fost martor la schimbarea generațiilor de aici. Am jucat alături de Paolo Maldini, acum joc cu fiul lui, Daniel. Sper că voi juca și cu fiul lui Daniel, asta chiar că ar fi un miracol”, a mai declarat, în stilu-i caracteristic marele (n.red. la propriu și la figurat) jucător al lui AC Milan.

Sursa foto: sport