Zlatan Ibrahimovic, golul 500 din carieră! O nouă bijuterie creată de suedez! Video

Zlatan Ibrahimovic a marcat golul 500 al impresionantei sale cariere. Nu putea fi, desigur, ceva banal, suedezul inventând o nouă execuție specială. Ajuns la 36 de ani, Zlatan Ibrahimovic are în continuare execuții acrobatice, suedezul punctând spectaculos împotriva celor de la Toronto.

Golul este unul de ținut minte, atât prin procedeu, cât și prin faptul că este reușita cu numărul 500 a suedezului. Zlatan Ibrahimovic devine astfel doar al treilea jucător în activitate (după Cristiano Ronaldo și Lionel Messi) care reușește să atingă această bornă.

438 de goluri pentru formațiile la care a evoluat de-a lungul carierei (Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United şi LA Galaxy) și 62 pentru prima reprezentativă a Suediei. 

“Din punct de vedere personal, e ceva fantastic (n.r. că a ajuns la borna 500 de reușite în carieră). Probabil că am mai multe goluri marcate decât au băieţii de pe teren meciuri jucate la un loc, e ceva uriaş, evident. Nu ştiu câţi au reuşit să marcheze 500 de goluri în carieră, dar eu sunt unul dintre ei. Ar fi fost mai plăcut dacă reuşeam să câştigăm meciul, dar am reuşit această performanţă şi nu o voi ascunde”, a declarat după partidă Zlatan Ibrahimovic.

Sursa video: youtube