Zlatan Ibrahimovic și-a alcătuit echipa ideală din toate timpurile! Messi și Cristiano Ronaldo lipsesc

Zlatan Ibrahimovic și-a alcătuit echipa ideală din toate timpurile din care, mai mult sau mai puțin surprinzător, nu fac parte Cristiano Ronaldo și Leo Messi, scrie Gazzetta dello Sport.

Într-o discuție cu jurnaliștii de la sursa citată, atacantul suedez de la AC Milan a dezvăluit care este unsprezecele său ideal din toate timpurile. Buffon, Nesta și Cannavaro, despre care Ibra spune că „era mai nebun decât mine”, Maxwell, Maicon, Nedved, „ofensivul” Zidane și Ronaldo „fenomenul, idolul meu”, împreună cu Diego Maradona, superstarul echipei, fostul său coleg de la FC Barcelona, Xavi, alături de legendarul francez Vieira.

Zlatan Ibrahimovic a mai dezvăluit și faptul că echipa sa de suflet este AC Milan:

„Am jucat la multe echipe și am respect pentru toate, dar Milan este clubul unde mă simt ca acasă. Merg la Milanello în fiecare dimineață și nu mă grăbesc să mă întorc acasă. Așa m-am simțit de prima oară când am ajuns la Milan, în 2010. Cu Galliani și Berlusconi, cu cei de la echipă, cu cei din staff, era un alt sentiment, o altă atmosferă. Asta pentru că puteam să fiu eu însumi și în același timp puteam să joc la unul dintre cele mai mari cluburi din lume”, a declarat Ibrahimovic pentru Gazzetta dello Sport.

Sursa foto: facebook