ZMEURA DE AUR 2014: Au fost alese cele mai proaste filme ale anului si cei mai slabi actori

Cea de-a 34-a gala a premiilor Zmeura de Aur a desemnat la Hollywood, cu o zi inainte de decernarea premiilor Oscar, cele mai proaste productii si cei mai slabi actori.

Comedia “Filmul 43: Scandalos/ Movie 43” a fost ales “marele” castigator al premiilor Zmeura de Aur 2014, care “recompenseaza” cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului. “Filmul 43: Scandalos/ Movie 43”, produs de Relativity Media, in care apar actori precum Halle Berry, Kate Winslet si Hugh Jackman, a fost recompensat cu trofeele pentru “cel mai prost film”, pentru “cel mai prost scenariu” si pentru “cel mai prost regizor” . Totodata, filmul SF “1.000 post Terra/ After Earth”, de M. Night Shyamalan, care ii are in distributie pe Will Smith si fiul sau adolescent, Jaden, a primit trei trofee, conform realitatea.net, in forma de zmeura suflata cu spray auriu. Jaden Smith a primit premiul pentru “cel mai prost actor”, iar Will Smith a fost desemnat “cel mai prost actor in rol secundar”.

Citeste si: Oscar 2014: Covorul rosu a fost instalat, se anunta ploaie la eveniment

Premiul pentru “cea mai proasta actrita in rol principal” i-a revenit lui Tyler Perry, pentru interpretarea rolului Madea din filmul “A Madea Christmas” in timp ce Kim Kardashian  a fost aleasa “Cea mai proasta actrita intr-un rol secundar”  pentru prestatia din “Tyler Perry’s Temptation”.

Sursa foto: realitatea.net