ZODIA CARE ARE HAR DIVIN! ARE MANA LUI DUMNEZEU

Desigur, fiecare semn astrologic are un dar special de la divinitate, pentru ca toti suntem copiii Lui. Exista insa o zodie pe care Dumnezeu a ales-o sa ii raspandeasca pe pamant cuvantul si sa le arate celorlalti ca nu sunt singuri, ci ca o putere superioara vegheaza din ceruri asupra lor.

Cine este aceasta nativa speciala, inzestrata cu har si purtand asupra ei atingerea sfanta a divinitatii ? Descoper-o si tu in randurile de mai jos!

Nativa trimisa de Dumnezeu pe pamant

Nativa din Pesti a fost aleasa divinitatii, responsabila cu reprezentarea vointei Sale pe pamant. Ea a fost mangaiata cu harul divin al Domnului si a primit binecuvantarea Sa, fiind sortita unei misiuni marete: aceea de a-i face cunoscuta prezenta umanitatii.

Astrologii au subliniat caracterul special al zodiei Pesti, ultima nativa a zodiacului. Se spune ca Pestoaicele au grupat trasaturi de la toate celelalte semne care le precedeaza si ca sunt suma caracteristicilor acestora.

Ce au ele in plus? Atingerea divinitatii! E adevarat, harul a fost imprastiat catre toate semnele, dar mana Domnului a poposit mai mult asupra nativei noastre.

Milostenia este principala calitate a Pestilor, care ii face atat de speciali. Orice problema ai avea, poti fi sigura ca aceasta femeie blanda si buna o va intelege si va face tot posibilul sa te ajute. Nici macar nu trebuie sa fi fost privilegiata si sa o cunosti personal, pentru ca sufletul extraordinar al nativei este miscat chiar si de dificultatile prin care trec strainii!

Zodiacul este binecuvantat si cu prezenta altor inimi mari, dar ceea ce ii evidentiaza pe Pesti este sustinerea acordata simplu, fara prejudecati sau critici. Atunci cand nativa te ajuta, ea nu te va acuza si nu va incerca sa iti demonstreze cu raceala unde ai gresit, ci va fi un adevarat pansament pentru sufletul tau tulburat.

Cand vezi atata bunatate, nealterata de niciun strop de egoism, parca iti vine sa crezi ca am fost conceputi cu adevarat de o divinitate ultra protectoare. Caracterul deosebit al nativei din Pesti este dovada suprema ca exista o forta infinit de buna, mai presus de noi, pentru ca o asemenea femeie nu putea fi creata decat printr-o interventie superioara simplelor teorii ale oamenilor de stiinta.

Ce e si mai special la native este ca sufletul lor nu contine nicio urma de rautate si nu este pangarit de dorinta de razbunare, asa cum se intampla in cazul celeilalte zodii dotate cu potential mistic, Scorpionul. Chiar si cele mai mari rivale vor castiga sustinere la ceas de cumpana de la aceasta femeie binecuvantata! Magia ei functioneaza si asupra caracterelor corupte: pana si criminalii cu sange rece vor gasi intelegere si iertare in sufletul ei mare.

Spiritualitatea profunda care anima zodia Pesti este un alt semn al faptului ca reprezentantii ei au fost inzestrati cu har divin. Poate ca nu toate nativele cred in Dumnezeu, asa cum propovaduieste religia crestina, dar sunt constiente de o prezenta suprema, binefacatoare, in mainile careia se abandoneaza adesea.

Fiind mana dreapta a divinitatii pe pamant, Pestii reusesc sa ii convinga si pe cei mai infocati atei ca poate exista o farama de divin pe pamant. Chiar si faptul ca le ridica un semn de intrebare poate fi considerat o victorie, pe care nu si-o asuma insa niciodata cu mandrie, ci cu bucurie lipsita de egoism.

Desigur, chiar si aceasta nativa cu potential are pacatele ei. Uneori cade in capcana timiditatii, desi in mod normal este una dintre cele mai sociabile zodii. Alteori se teme sa nu deranjeze si nu isi acorda sustinerea din aceasta cauza. Atunci cand isi subestimeaza calitatile, lipseste cei mai multi oameni de atingerea ei cu har divin. Daca ai intalnit-o si esti in dificultate, nu astepta, ci abordeaz-o! Vei avea parte de ajutorul ei neconditionat!

Sursa text: divahair.ro