ZODIA CARE ARE LUMEA LA PICIOARE

Orice om in el are forta sa faca ce-si doreste in viata, sa fie un lider innascut si sa treaca peste obstacole cu brio. Insa nu toti au si vointa, ambitia, rabdarea sau celelalte calitati necesare indeplinirii acestui scop. Totusi, exista un singur semn astral, conform horoscopului, care are toate atributele pentru a avea lumea la picioare.

Este vorba despre persoanele nascute in zoda Leu. Leii au succes in domenii precum politica sau managementul corporatist. Chiar Barack Obama, presedintele Statelor Unite ale Americii, considerat cel mai puternic om al planetei, este nascut sub acest semn zodiacal, pe 4 august. A convins cel mai influent stat din lume sa voteze primul presedinte de culoare, a condus abil afacerile tarii si chiar a fost reales pentru un nou mandat.

CITESTE SI: CUM SE SCHIMBA ZODIILE DUPA CASATORIE

La fel cum este si simbolul zodiacal, Regele Junglei, cei nascuti sub acest semn sunt puternici, ambitiosi, inzestrati cu rabdare si au acea forta de a hipnotiza si conduce masele. Oamenii, la randul lor, ii privesc cu admiratie pana la idolatrie pe nativii din Leu.

Leii sunt persoane populare, stiu sa se faca placute, au umor, sunt cuceritori si au un discurs care atinge masele. Sunt increzatori in propriile forte, ceea ce cantareste cel mai mult in atingerea succesului. In acelasi timp au spirit de initiativa, sunt persoane extrem de active, aventuroase, deschise, care iubesc schimbarile, iubesc sa cunoasca oameni noi, sa vada locuri noi si sa auda povesti de viata care sa-i motiveze.

CITESC SI:In ce loc iti poti gasi sufletul-pereche, in functie de zodie!

In dragoste sunt la fel de cuceritori. Femeile Leu invart barbatii pe degete, iar reprezentantilor de sex opus le cad toate ”Evele” la picioare. Sunt persoane fermecatoare, stiu sa faca surpize, stiu cand sa taca si cand sa vorbeasca si ghicesc exact cuvintele pe care are cineva nevoie sa le auda. Sunt amanti buni si parteneri grijulii, iar asta ii face irezistibili.

 Sursa:unica