Zodia care confunda prietenia cu dragostea… SI SUFERA ENORM!

Nu stie sa faca diferenta intre o relatie de prietenie si una de dragoste. Atunci cand se indragosteste de cineva sufera foarte mult intrucat in conceptia sa, persoana corespondenta trebuie sa simta exact la fel cum simte el.

Este un om foarte sufletist, si-ar da si haina de pe el pentru partenerul de viata. Prima intalnire pentru el este una plina de emotii. Se balbaie, se imprieteneste foarte usor cu oricine si confunda foarte des prietenia cu dragostea.

CITESTE SI: Cum raspund zodiile la ”te iubesc”

De multe ori, ii este greu sa isi defineasca sentimentele. Se spune ca acest nativ are capacitatea de a iubi mai multe persoane in acelasi timp, tocmai din cauza sensibilitatii si nevoii de afectiune accentuate.

Inca din primele secunde, inima ii bate puternic si daca ii cade cu tronc o persoana, care i-a spus din prima ca nu pot fi decat prieteni, nativul despre care vorbim isi imagineaza deja viitorul impreuna cu acea persoana.

Chiar daca i se spune cu subiect si predicat ca nu poate fi o relatie, in adancul sufletului, acesta spera ca se va razgandi. Ba chiar face eforturi pentru a-i demonstra prietenului ca ei sunt facuti pentru a fi impreuna… la un alt nivel.

Isi face de multe ori strategii extrem de complicate, dar care dau gres deoarece nu tin cont si de sentimentele celuilalt. Nu este rau intentionat, insa se poate razbuna atunci cand considera ca este tradat emotional.

Este vorba despre nativul nascut in zodia Pesti. Semn negativ de apa, Pestele este foarte flexibil din punct de vedere emotional, trecand de la agonie la extaz cu rapiditate.

Neptun ii confera o oarecare stabilitate in relatiile cu cei apropiati, dar ii face viata amara cand vine vorba de indragosteala. Nativul Pesti se va plange vesnic ca nu isi gaseste partenerul potrivit, ca nimeni nu il vrea, ca oricat de mult ar investi in relatiile sale iese mereu in pierdere.

CITESTE SI: Cat de mult vei trai, in functie de zodie

Are o compatibilitate foarte buna cu Racul si Scorpionul, alte semne de apa, alaturi de care pot form prietenii durabile sau relatii pe care le vezi doar in filmele de dragoste cele mai emotionante.

 Sursa:teotrandafir