Zodia care ii judeca pe toti. De ce are dreptate in 90% dintre cazuri

ZODIA CARE II JUDECA PE TOTI. Nu are prejudecati fata de oameni, dar atunci cand simte ca este dezamagit nu scapa de aspra judecata. Unul dintre cele 12 semne zodiacale poate argumenta oricand pozitia sa si, spre disperarea celorlalti, dovedeste ca are dreptate in 90% dintre cazuri.

Este un excelent orator. Are un suflet mare si pentru multi reprezinta un mister. Nu isi arata sentimentele fata de toata lumea, dar ii va apara mereu pe cei pe care ii iubeste.

CITESTE SI:Primele previziuni pentru inceputul noului an. ZODIILE CARE SE VOR AFLA INTRE CIOCAN SI NICOVALA

Este un adevarat lider daca isi propune ca vrea sa conduca osti si un om extrem de intelegator. Stie sa faca brici din orice pentru ca are o ambitie de nedescris. Se poate supune cu usurinta oamenilor pentru care are un respect sau de la care au lucruri de invatat.

Faptul ca ii judeca pe toti nu este ceva negativ in mod neaparat. Acest semn zodiacal pune prea mult suflet in tot ce face si, de fiecare data, primeste lovituri de la cine nu se asteapta. Multi il vor cataloga drept dramatic sau poate chiar utopist. Isi propune sa schimbe lumea, iar problemele pe care le semnaleaza sunt argumentate la perfectie.

Poate fi un bun avocat si cunoaste foarte bine toate tertipurile psihologiei umane. Vede in profunzime lucrurile si nu poate fi mintit sau pacalit chiar daca lasa impresia ca se intampla asta. Faptul ca are mereu dreptate (si nu pentru ca este un capos, ci pentru ca evenimentele dovedesc asta in timp) ii scoate din sarite pe ceilalti, iar oamenii nu fac altceva decat sa ii intinda capcane, sa il saboteze.

Este vorba despre cea mai critica si cea mai inimoasa zodie. Este prietenoasa, dar poate fi si dracoasa daca nu primeste atentia cuvenita ori minima dovada de bun simt, de respect. Este vorba despre zodia Fecioara.

CITESTE SI:Ce vei face peste 10 ani, in functie de zodia in care esti nascut

Nu te pune la harta cu o Fecioara pentru ca vei pierde orice batalie, iar daca te va judeca nu va fi ea de vina pentru ca va arunca cu adevaruri despre tine ci tu pentru ca te-ai gandit ca poti s-o manipulezi sa joace dupa cum ii canti. Mare atentie cu aceasta zodie abila. Nu se lasa dusa cu una, cu doua!

 

Sursa:revistateo